Luc Peeters

Hoe lang ben je al werkzaam in de praktijk? 

Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Phycura.

 

Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie? 

Ik heb altijd graag klaar gestaan om anderen te helpen. Daarbij ben ik altijd geïnteresseerd geweest in sport en later in het menselijk lichaam. Toen ik zelf in behandeling kwam bij de fysiotherapeut, kreeg ik steeds meer interesse voor het vak. Hier heb ik tot nu toe zeker geen spijt van.

 

Welke specialisaties heb je? 

Momenteel heb ik nog geen specialisaties. In de toekomst wil ik graag de Master Sportfysiotherapie gaan doen. Ik ben namelijk altijd breed geïnteresseerd geweest in sport en probeer altijd een actieve benadering aan te houden in mijn behandelingen.

 

Wat maakt je werk zo leuk? 

Het vak is zo leuk, omdat bijna elk half uur anders is. Zo ben je het ene half uur op zoek naar de juiste diagnose tijdens een intakegesprek en het andere half uur sta je voor een groep ouderen. Het is een combinatie van theorie en praktijk dat goed past bij mij. Ook de verscheidenheid in mensen, waarmee je werkt maakt het leuk. Uiteindelijk geeft het altijd een goed gevoel als je iets voor iemand hebt kunnen betekenen.

 

Voor welke klachten kunnen mensen bij jou terecht? 

In principe kun je met alle lichamelijke klachten bij mij terecht.
 

Waar kan iemand jou voor wakker maken? 

Vakantie of een feestje zijn wel dingen waar ik het bed meteen voor uit kom.

 

Wat zijn je hobby’s/sporten? 

Zo’n vier dagen in de week ben ik te vinden in de sportschool. Hier doe ik vooral krachttraining en een beetje cardio. Voor de rest ben ik nog iedere week op het voetbalveld te vinden in Koningslust, waar ik fysiotherapeut ben van de senioren elftallen. Zelf voetbal ik helaas niet meer vanwege een enkelblessure. In de weekenden ga ik meestal op stap met een aantal vrienden.

 

Aanwezig op: donderdag.

BIG-nummer: 9914834504

Wat mensen over ons zeggen

Heel snel van mijn sportblessure af! De tape die ik bij jullie heb gekregen heb ik er dinsdag afgehaald. De afgelopen dagen is het erg goed gegaan, en zelfs met trainen en met sprongen op de training ging het prima. Ik voelde het wel, maar geen pijnlijke steken. Ik ga rustig aan verder trainen en kijken hoe het verder loopt. Voor nu heb ik dus geen vervolgafspraak nodig. 

Super bedankt voor de twee behandelingen! 

Fijne en deskudige begeleiding voor- en na de zwangerschap.

Goede oefeningen en tips en dit alles met een gezellig damesgroepje! Aanrader!

Heerlijk! Na lange periode van pijn en veel spanning weer zorgeloos de dag door!

Gelukkig weet ik nu ook waar ik moet letten om het te voorkomen, nogmaals DANK JE WEL !!

Je voelt je gehoord, er wordt tijd genomen, men maakt weer MENS van je!! 
Toppers!!

Peter

Veel incidenten in mijn leven zetten vroeger bij mij de boel op de kop. Door de begeleiding bij Phycura, die veel in overleg met mijn psycholoog waren, kan ik mijn lijf weer ontspannen en heb ik meer grip op mijn leven. Ik kan weer keuzes maken! Dank je wel.

Imke